Abdullah Avcı, Trabzonspor'a geldikleri günden itibaren takımın organizasyonunu tekrar oturtmayı ve ulaşılabilir hedefler koymayı amaçladıklarını belirtti. Lig üçüncülüğü ve kupa kazanma hedeflerinin yanı sıra Avrupa kupalarında sahne alma ve ekonomik katkı sağlama gibi önemli amaçlarının olduğunu vurguladı. Transfer çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini ve tecrübeli ile genç oyuncuları bir araya getirerek agresif bir takım oluşturmayı hedeflediklerini dile getirdi.

Taraftarlardan destek isteyen Avcı, Trabzonspor taraftarının şampiyonluk senesindeki gibi takıma destek vermelerini ve duygularını dengelemelerini istedi. Trabzonspor kimliğinin ve formasının her zaman yarışan bir takım oluşturduğunu belirten Avcı, Türk futboluna da birçok yetenekli oyuncu kazandıran bir kulüp olduklarını söyledi.

Trabzonspor'un Savunma Zorlukları ve Hücum Gücü Trabzonspor'un Savunma Zorlukları ve Hücum Gücü

Avcı ayrıca altyapıya verdiği önemi vurgulayarak, 2 sene önce başlattığı akademi organizasyonunun sağlıklı bir şekilde devam ettiğini ifade etti. Antrenmanlarda U19 takımı ile birlikte çalışmalar yaptıklarını ve akademiden gelen oyuncuların performansından memnuniyet duyduklarını belirtti. Avcı, oyunculara karşı daha fazla sabır gösterilmesi gerektiğini ve bu desteğin devam etmesi halinde Trabzonspor'un sürekli yarışan bir takım olacağını dile getirdi.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU