Pazar günü oynanacak olan Adana Demir maçı öncesi Fernandez'in durumu belirsizliğini korurken, teknik direktör Abdullah Avcı rapor bekliyor.

Sakatlık Morali Bozdu: Fernandez'in Durumu Belirsiz

Pendik maçında sakatlanarak antrenmana çıkmayan Fernandez'in Adana Demir maçına yetişme ihtimali belirsizliğini koruyor. Bu durum, takımın morallerini olumsuz etkilerken, teknik heyet Fernandez'in durumunu yakından takip ediyor.

Yedek Planlar Devrede: Baniya veya Benkovic Alternatifleri

Fernandez'in maça yetişememesi halinde ise Baniya ya da Benkovic'in Denswil'in yanında görev alması bekleniyor. Özellikle Benkovic'in gribal enfeksiyon nedeniyle Pendik maçında kadroya alınmaması, alternatifler arasında öne çıkmasına neden oluyor.

Arif Boşluk'un Beklenmedik Şansı; Uzun Bir Aranın Ardından İlk 11'e Dönüş Arif Boşluk'un Beklenmedik Şansı; Uzun Bir Aranın Ardından İlk 11'e Dönüş

Teknik Heyetin Beklentisi: Fernandez'in Durum Raporu

Teknik direktör Abdullah Avcı, Fernandez'in durumu hakkında rapor beklerken, oyuncunun sağlık durumu maçın kritikliği göz önünde bulundurularak titizlikle değerlendirilecek. Takımın en güçlü kadroyla sahaya çıkması için Fernandez'in durumunun yakından takip edileceği belirtiliyor.

Editör: Birol Sancak