Kourbelis ve Teklif'i İstanbul ekibi Fatih Karagümrük'e kiralayan, Bakasetas'ı 1 milyon Euro bonservis bedeliyle Panathinaikos'a satarak transferden gelir elde eden Trabzonspor'un bir sonraki adımı, Kuzey Makedonyalı 10 numara Enis Bardhi ile ilgili olabilir.
 

Geçtiğimiz sezon başında 3 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer edilen ancak beklentileri karşılayamayan Enis Bardhi'ye, Suudi Arabistan'dan teklif geldiği öğrenildi. Ayrıca, Dubai'den de Kuzey Makedon oyuncuyu kiralık olarak transfer etmek isteyen kulüplerin olduğu belirtiliyor. Ancak Bardhi'nin, sezonu Trabzonspor'da tamamlamak istediği ve ara transfer döneminde ayrılmayı düşünmediği ifade ediliyor.

Trabzonspor Kulübü, Bardhi'yi göndermeye hazırlandığı ve çok iyi bir teklif gelmesi halinde bu transferin gerçekleşebileceği konuşuluyor. Trabzonspor'un, Bardhi'nin ayrılığından elde edeceği kaynağı takımın güçlendirmesi için kullanmayı planladığı gelen bilgiler arasında. Bardhi'nin transferiyle ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor.
TAKA/TUNCAY UÇKUN

Editör: Ayşe Sancak