Arsenal'de uzun süre forma giymemesinden ötürü maç ritmi bulmakta zorlanan ve Trabzonspor'daki ilk döneminde sakatlıklarla boğuşan Pepe, tam ritim bulduğu dönemde Afrika Kupası'nda yer aldı ve uzun bir süre takımdan ayrı kaldı. Yıldız oyuncunun Trabzonspor'daki geleceği netleşti.

Sakatlıklar ve Ritimsizlik Performansını Etkiledi
Pepe, sezon boyunca sakatlıklar ve ritimsizlik nedeniyle istikrarlı bir performans sergileyemedi. Bu sezon Trabzonspor formasıyla 19 maça çıkan Fildişi Sahilli oyuncu, 5 gol atıp 2 asist üretebildi ve beklentilerin bir hayli uzağında kaldı.

Trabzonspor'un Genç Yeteneği Belfin Kara, U14 Kadınlar Epe Türkiye Şampiyonasında Gümüş Madalya Kazandı Trabzonspor'un Genç Yeteneği Belfin Kara, U14 Kadınlar Epe Türkiye Şampiyonasında Gümüş Madalya Kazandı

Mali Yükü Fazla, Trabzonspor ile Yollar Ayrılıyor
Gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmayı hedefleyen Trabzonspor, mali yükü fazla olan Nicolas Pepe ile devam etmeme kararı aldı. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Pepe'ye teşekkür edilerek yollar ayrılacak.

Juventus ile Temas Halinde
Nicolas Pepe'nin İtalyan ekibi Juventus ile temas halinde olduğu ve kariyerine Avrupa'da devam etmeyi planladığı gelen bilgiler arasında. Bordo-mavililer, Pepe'nin ayrılığından doğacak boşluğu yeni transferlerle doldurmayı hedefliyor.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN