BÜYÜKBİR AVANTAJ OLACAKTI

Özellikle karşılaşmanın ilk yarısında rakibi karşısında tarihi farkı kaçıran ve soyunma odasına 0-0’lık eşitlikle giden Trabzonspor, 53.dakikada kalesinde gördüğü gole karşılık veremeyince sahadan puansız ayrılmıştı. Bu yenilgi hem moralleri alt üst ederek Bordo-Mavililerin bayramını adeta zehir ederken hem de lig üçüncülüğü hedefi tehlikeye girdi. 52 puanda kalan Trabzonspor, büyük bir avantajı da elinin tersiyle itmiş oldu.

KUPA HEDEFİ DE VAR

Trabzonspor Gençleri Fırtınayı Estirdi: Beşiktaş'ı 4-0 Mağlup Etti Trabzonspor Gençleri Fırtınayı Estirdi: Beşiktaş'ı 4-0 Mağlup Etti

Ligde kalan 6 maçta üçüncülük hedefini tutturmanın mücadelesini verecek olan Trabzonspor, sırasıyla Kayserispor (D), Gaziantep, Samsunspor (D), İstanbulspor, Başakşehir (D) ve Ankaragücü maçlarına çıkacak. Fırtına’nın bu maçlarda puan kaybına tahammülü yok. Bordo-Mavili ekip, Ziraat Türkiye Kupası’nı da müzesine götürmek istiyor. Bordo-Mavili ekip, 24 Nisan’da sahasında Fatih Karagümrük ile kupada yarı finalin ilk maçını oynayacak. Rövanş ise 8-9 Mayıs tarihlerinde oynanacak.

Muhabir: AYTEKİN AKAY