Ancak bu yeni gelen oyuncularla birlikte bazı mevcut oyuncuların da takımdan ayrılması gündemde.

Trabzonspor Transferde Hız Kesmiyor: Şampiyonluk İçin Güçlü Bir Takım Oluşturuyor Trabzonspor Transferde Hız Kesmiyor: Şampiyonluk İçin Güçlü Bir Takım Oluşturuyor

Kadrodaki kiralık oyuncular arasında bulunan Pepe, Paul Onuachu ve Benkovic'in sözleşmeleri sezon sonunda sona erecek. Yönetimin ilk hedefi, özellikle Onuachu'nun bonservisini almaya çalışmak olacak. Pepe için ise henüz bir karar verilmemiş durumda. Benkovic ile ise devam edilmeyecek.

Ayrıca, kadronun beklentilerin altında kalan oyuncuları arasında bulunan Joaquin, Fountas ve sakatlık sorunları yaşayan Orsic'in kaderleri de sezonun geri kalanı ve yaz transfer dönemiyle belirlenecek.

Sezon sonunda kiralık olarak başka kulüplere gönderilen 5 oyuncu da Trabzonspor'a geri dönecek. Ancak şimdilik bu oyuncularla devam edilmesi planlanmıyor. Bu isimler arasında Flavio (Al Taaowun), Lahtimi (Wydad), Maxi Gomez (Cadiz), Kourbelis ve Teklic (Karagümrük) bulunuyor.

Trabzonspor'un öncelikli ihtiyaçları arasında box-to-box tarzında oynayan bir orta saha oyuncusu ve sol bek bulunuyor. Bu ihtiyaçları karşılamak için yaz transfer döneminin oldukça hareketli geçmesi bekleniyor.

Muhabir: AYTEKİN AKAY