Kampanyaya destek veren Mahmut Celalettin Ökten Anadolu İmam Hatip Lisesi, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu, Bener Cordan Ortaokulu ile Trabzon ve Sakarya’daki iş insanlarının katkıları ile hazırlanan bin 300 adet ramazan kumanyası ve Trabzon ekmeği deprem bölgesi Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde dağıtıldı.

Avrasya Basın Yayın Birliği İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğünü ziyaret etti Avrasya Basın Yayın Birliği İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğünü ziyaret etti

MUTLULUĞU YAŞADILAR

Kırıkhan ilçesinde 1960 seli ile göç etmek zorunda kalan Çaykara’lıların yaşadığı 408 evler Mahallesinde, Hatay Defne’de ve Samandağ’da ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı. Dağıtılan kumanyaların TIR’a yüklenmesinden, ulaşımına, dağıtımından evlere teslimine kadar her noktasında bulunan Mehmet Tayfun Ataman ve İsmail Baş, emanetleri adrese teslim etmenin mutluluğunu yaşadı.

EMANETLER TESLİM

Bakkalım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tayfun Ataman, “Yarışın en güzeli hayır yarışıdır. Diğer yarışlar gelip geçicidir. Biz de hayırda yarışmak istedik. Emanetleri titizlikle adreslerine teslim etmenin haklı gururunu yaşadık. Kardeşlerimizi unutmadık” dedi.

YALNIZ BIRAKMADILAR

Bakkallar ve Sebzeciler Odası Başkanı İsmail Baş, “Hatay’da asrın felaketi yaşandı. Kardeşlerimiz evsiz kaldı. Bakkallar odamızla belirlediğimiz ihtiyaçlı ailelere yardım etmek istedik. Burada bizi yalnız bırakmayarak sevaba ortak olan tüm dostlarımıza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Muhabir: AYTEKİN AKAY