TEDAVİSİ TAMAMLANDI

Hemen tedaviye alınan Işık’ın ayak topuğundaki yaranın hızla artarak ayak bileği ve diz altında yayılması tespit edildi. Yapılan tedavilerde hastanın sol ayağının diz altından kesilmesi gündeme geldi. Hastanede kronik yara bakım birimi durumu değerlendirdi. Ortopedi, Genel Cerrahi, Dahiliye ve Enfeksiyon Hastalıklarından oluşan bir komisyon sonrası hasta yakınları ile hastanın ayağı kesilmeden alternatif tıbbi tedaviye karar verildi. 

Trabzon Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı Geliştiriliyor Trabzon Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı Geliştiriliyor

YÜRÜYEREK ÇIKTI

Hastanede ameliyata alınan Işık’ın, yarası 2 kez temizlenerek, yara tedavi ürünleri ile yarası kapatıldı. Medikal özel yara örtüleri ile günlük düzenli pansumanlar sonucunda zorlu bir süreç geçiren Işık’ın ayak yarası başarılı şekilde tedavi edildi. Tedavisi tamamlanan Işık, hastaneden yürüyerek çıktı. Işık, kendisini sağlığına kavuşturan hastane ekibine teşekkür etti. 

BAŞARILI TEDAVİ 

Hastane Başhekimi Şaban Uysal, “Hastamız bize başvurduğunda hemen gerekli tetkik ve tedavilere başladık. Of ilçemizde tedaviler başarılı ile yapılıyor. Kronik yara bakım birimlerinin ilçelerde olması çok önemli. Ayağı kesilmesi gündemde olan hastamızı, ekibimiz başarılı şekilde sağlığına kavuşturdu. Hastamıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” dedi.
TAKA/AYŞEN KARABİNA

Editör: Birol Sancak