Resmi internet sitesinden yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Türkiye Futbol Federasyonu, 6222 Sayılı "Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun"un emredici hükümlerini yerine getirmek üzere en üst iki profesyonel ligdeki futbol müsabakaları kapsamında Elektronik Bilet Sistemi'nin entegrasyonu için ihale sürecini başlatmıştır. Bu kapsamda, E-Bilet Sistemi'nin teknik gereksinimlerinin sağlanması, mevcut ekipmanların yenilenmesi ve yeni teknolojilerin kullanımı hedeflenmektedir."

Trabzonspor, Başakşehir Maçı Hazırlıklarına Devam Ediyor Trabzonspor, Başakşehir Maçı Hazırlıklarına Devam Ediyor

İhaleye ilişkin detayların TFF'nin resmi internet sitesinde belirlenen kriterler çerçevesinde yer aldığı ifade edilen açıklamada, ihaleye katılmak isteyenlerin 30 Nisan 2024 tarihine kadar şartnamenin temin edilmesi gerektiği vurgulandı.

Ayrıca, ihaleye katılmak isteyenlerin belirlenecek tarihte TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapılacak bilgilendirme toplantısına davet edileceği bildirildi.

İhaleye katılmak isteyenlerden teminat olarak 200.000 Amerikan doları (USD) değerinde geçici teminat mektubu talep edildiği, tekliflerin 31 Mayıs 2024 Cuma günü saat 17.00'a kadar TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'ne teslim edilmesi gerektiği belirtildi.

TFF'nin, ihaleye katılım hakkı kazananları ve ihaleyi iptal etme yetkisinin bulunduğu belirtilen açıklamada, federasyonun 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu ve 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu hükümlerine tabi olmadığı ifade edildi.

Editör: Birol Sancak