Trabzonspor Kamp Kadrosu Belli Oldu: Fırtına Golcüsü Olmadan Sahaya Çıkacak! Trabzonspor Kamp Kadrosu Belli Oldu: Fırtına Golcüsü Olmadan Sahaya Çıkacak!

Bir seneyi aşkın süre önce yaşanan Hatay depremi sonrasında şehrin yıkıldığını ve birçok vatandaşın hayatını kaybettiğini belirten Çakır, Hatay şehrinin ve Hatayspor'un bu süreçte Volkan Hoca liderliğinde nasıl toparlandığını vurguladı. Yaşanan zorluklara rağmen Hatayspor'un ve şehrinin yeniden ayağa kalktığını dile getiren Uğurcan Çakır, bir kez daha geçmiş olsun dileklerini iletti.
Maç Performansı ve Taraftar Desteği
Uğurcan Çakır, maçın kendileri için oldukça olumlu geçtiğini belirterek, takımın maç boyunca oyunu domine ettiğini ifade etti. Sahada çalıştıkları taktikleri uyguladıklarını ve oyundan keyif aldıklarını söyleyen Çakır, taraftarlara teşekkür ederek, son dönemdeki zorlu geçiş sürecinde kendilerine destek veren taraftarlara galibiyeti armağan ettiğini dile getirdi. Ayrıca Hatayspor'u ve teknik direktör Volkan Hoca'yı tebrik eden Uğurcan Çakır, zor bir işi başarıyla yürüttükleri için takımı ve teknik ekibi kutladı ve başarılarının devamını diledi.
TAKA/AYŞEN KARABİNA
 

Editör: Doğukan ÖZKURT