Süper Lig'te Topa En Fazla Sahip Olan Takımlar Belirlendi: Fırtına'nın İstatistiği Şaşırttı! Süper Lig'te Topa En Fazla Sahip Olan Takımlar Belirlendi: Fırtına'nın İstatistiği Şaşırttı!

Gaziantep FK'nın düşme hattında mücadele ettiğini ve final niteliğindeki maçlara çıktığını vurgulayan Çakır, rakiplerinin agresif bir oyun sergilediğini söyledi. 

İlk yarıda buldukları pozisyonları değerlendirerek öne geçtiklerini ancak takım olarak agresif olmadıklarını kabul etti. Ancak soyunma odasında yapılan konuşmalarla sabırlı oynayarak goller bulabileceklerine inandıklarını dile getirdi. İkinci yarıda gösterdikleri reaksiyonla galibiyete ulaştıklarını belirten Çakır, takımdaki birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparak özellikle bu sezon karakterli bir oyuncu grubuna sahip olduklarını ifade etti. Abdullah Avcı'nın önderliğindeki takımın hedefinin üçüncülük olduğunu ve kupa finali oynayarak kupayı kazanmak olduğunu dile getiren Çakır, takımın geçmiş başarılarına da atıfta bulundu ve birlikte daha nice başarılara imza atacaklarına olan inancını paylaştı.
 

Editör: Birol Sancak