Kamuda Köklü Tasarruf Tedbirleri: Zorunlu Olmayan Servisler Kalkacak, Memura Kart Verilecek Kamuda Köklü Tasarruf Tedbirleri: Zorunlu Olmayan Servisler Kalkacak, Memura Kart Verilecek

Dağları delerek tüneller açmanın ve zorlu yolları kısaltmanın, ülkenin ulaşımını daha erişilebilir ve güvenli hale getirdiğini vurguladı.

Bakan Uraloğlu, yaptığı açıklamada, yaz kış demeden vatandaşları konforlu ve emniyetli yollarla sevdiklerine ulaştırmahedeflediklerini ifade etti. Özellikle kış aylarında sürücülerin karşılaştığı zorlu yol koşullarının artık geçmişte kaldığını belirtti. Bu dönemde dağları delip tünellerle, köprülerle vatandaşların güven içinde seyahat etmelerini sağladıklarını dile getirdi.

Bakan Uraloğlu, "Zorlu kış şartlarında, sürücülerin adeta kabusu olan yollarımız kalmadı gibi. Dağları delip, tünellerle vatandaşlarımızın sevdiklerine konforlu yollardan ulaşması için yollar yaptık. Yolları kısaltarak gönüller kazandık. Tünellerimiz, köprülerimiz vatandaşlarımıza hayırlı olsun" şeklinde konuşarak, altyapı çalışmalarının ülkenin ulaşım sektöründe yaşanan önemli bir dönüşümü temsil ettiğini belirtti.

Editör: Doğukan ÖZKURT