Trabzonspor Asist Kralını Transfer Etmeye Hazırlanıyor; Trezeguet'in Alternatifi Olacak! Trabzonspor Asist Kralını Transfer Etmeye Hazırlanıyor; Trezeguet'in Alternatifi Olacak!

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, kulüpten kadro dışı kalan Umut Bozok'un affedildiğini ve tekrar takıma katıldığını duyurdu. Avcı, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Umut Bozok’un transferini ben yaptım. Ligin gol kralıydı. Futbolun içinde iniş çıkışlar vardır. Kafamın arkasında plan yoktur her şeyi net olarak söylerim. İnsanlar ayrılabilirler ancak doğru ayrılmalıdırlar. Umut’un transferi gerçekleşmedi, kendisiyle birazcık ses tonumu yükselterek konuşma yaptım. Kendisi de bize yardımcı olmak istediğini söyledi ve takıma dahil oldu. Sonuçta kulübün oyuncusu, maaşını alıyor. Bu sancılı süreçte faydalanmamız gerekiyor. Taraftarlarımızın ona destek vereceğini düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

875Aac45 6945 45Ef 84C5 1E441C34B20B

Avcı ayrıca, teknik direktörlük görevinin büyük bir sorumluluk gerektirdiğini belirtti ve Trabzonspor'daki üç yıllık sürecini değerlendirdi. "Yüklerimiz ağır. Maç kazanmak bize iyi hissettirdi. Taraftarımız da mutlu oldu. Ulaşılabilir hedefte sapma yok, kimse algılarla hareket etmesin. Ben şehrin ve taraftarın ne istediğini çok iyi bilen birisiyim. Başımızın üzerindeki taraftarımızın tekrardan yüzünü güldüreceğiz. Önümüzdeki sezonun planlamasını da yoğun şekilde yapıyoruz." diyen Avcı, Beşiktaş örneğini vererek, 5 hoca değiştirmenin sonuç getirmediğini ifade etti.

Trabzonspor camiasının desteklerine vurgu yapan Avcı, "Algılarla hareket etmeyelim, bana değil Trabzonspor’a destek vermeye devam edelim." çağrısında bulundu.
TAKA/NEZİHA ÇAKIROĞLU

Editör: Doğukan ÖZKURT