Ziyaretlerin ardından devam eden çalışmalarla ilgili bilgi veren AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun; “İlçe merkezimizde doğalgaz çalışmaları Çamlık Sahil, Çarşı, Körez ve Cumhuriyet Mahallelerimizde devam ediyor. Çalışmaları yakından takip ediyoruz. Bugünde Sayın Belediye Başkanımızla birlikte doğalgaz bağlantısı yapılan evlerimizi ziyaret ettik. Doğalgaz çalışmalar aşama aşama yapılıyor. Ana doğalgaz hatlarının döşendiği yerlerde test çalışmaları yapılarak kaçak olup olmadığı kontrol ediliyor. Ardından da kutuların takılması için kazı çalışmaları gerçekleştiriliyor. Bu iki aşamanın ardından doğalgaz bağlantıları yapılarak evlerimiz doğalgaza kavuşuyor. Allah nasip ederse gelecek yıl sonuna kadar ilçe merkezimizin tamamına doğalgaz vermeyi hedefliyoruz.
 
ÜST YAPILAR BELEDİYEMİZ TARAFINDAN YAPILACAK
 
Çalışmalar nedeniyle ilçe merkezimizde bozulan üst yapılar da çalışmalar tamamlandığında belediyemiz tarafından yapılacaktır. Bu konuda halkımızın anlayışına sığınıyoruz. Doğalgaz Vakfıkebir halkımızın çok istediği ve çok beklediği bir projeydi.  Bizler bunun sözünü vermiştik. Bugün geldiğimiz noktada bu sözümüzü de yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Vakfıkebirimize hayırlı olsun. İlçemize doğalgaz gelmesine vesile olan Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, önceki dönemlerde ve şuanda görev yapan Sayın Bakanlarımıza, Sayın Milletvekillerimize ilçemiz adına teşekkür ediyoruz” dedi. 

Evlerinde doğalgaz yanmaya başlayan vatandaşlar ise duydukları memnuniyeti dile getirerek emeği geçenlere teşekkür ettiler.
TAKA/AYŞEN KARABİNA

Editör: Ayşe Sancak