Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın i Emine Erdoğan himayelerinde başlatılan "Gönül Elçileri" Projesi kapsamında hayata geçirilen koruyucu aile sisteminin daha da güçlendirilmesini ve bu örnek uygulamanın kurduğu gönül köprülerine dikkat çekmek amacıyla düzenlenen iftar programında Ünsal, koruyucu aileler ve çocuklarla bir araya geldi.

Ünsal, yaptığı açıklamada, ülkede son 21 yılda sosyal hizmetler alanında yapılan önemli çalışmalardan birinin Gönül Elçileri Projesi olduğunu belirtti. Başkalarının iyiliğine adanmış bir ömürün, insanın kendisine verebileceği en büyük armağan olduğunu vurgulayan Ünsal, koruyucu aile olmayı seçen değerli anne ve babaları takdirle karşıladığını ifade etti. Ünsal, sevgiyle kucakladığı çocuklara da desteklerini ve sevgilerini iletti.

Samsun'da Dehşet Veren Olay yaşandı. İşte Olayın Detayları Samsun'da Dehşet Veren Olay yaşandı. İşte Olayın Detayları

Yasemin Ünsal'ın bu anlamlı iftar programı, koruyucu aile sistemine ve çocukların hayatlarına dokunan projelere verilen önemi bir kez daha vurguladı. Artvin'deki bu buluşma, toplumda farkındalık yaratma ve sosyal sorumluluk bilincini artırma adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.
 

Muhabir: AYŞEN KARABİNA