Fırtınanın kanatları Samsunspor maçında da sahne alacak: Çok formdalar… Fırtınanın kanatları Samsunspor maçında da sahne alacak: Çok formdalar…

Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni ve Futbol Takımı Başantrenörü Serkan Alemdaroğlu, takımının Türkiye şampiyonluğundan dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirtti. Alemdaroğlu, şampiyonluklarına gelen ilgi ve alakadan memnun olduklarını vurgulayarak, şehirlerine bu önemli kupayı getirdikleri için gururlu olduklarını ifade etti.

Takımın kalitesini bildiklerini ve Antalya'daki müsabakaların zorlu geçtiğini dile getiren Alemdaroğlu, özellikle İstanbul maçında iki kez geriye düşmelerine rağmen başarılı bir futbol sergileyerek maçı kurtardıklarını söyledi. Türkiye şampiyonluğuyla yetinmeyeceklerini ve hedeflerinin Dünya Şampiyonluğu olduğunu belirten Alemdaroğlu, takımın kendine olan güveninin yüksek olduğunu ifade etti.

Dünya Şampiyonası'nda farklarını ortaya koymak istediklerini belirten başantrenör, bu başarıların öğrencilerin üniversiteye giriş sürecini kolaylaştırdığını ve onları iyi bireyler olarak yetiştirerek insanlığa armağan etmeyi hedeflediklerini dile getirdi. Alemdaroğlu, turnuvadaki ilk maçlarında aldıkları mağlubiyeti değerlendirerek, takımın performansını ve hedeflerini aktardı.

Muhabir: AYTEKİN AKAY