Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “2019 yılında yapılan Mahalli İdareler Yerel seçimlerinde aldığımız oy oranını Allah’ın izniyle bu seçimde daha da arttıracağız. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Ahmet Metin Genç’le, AK Parti Trabzon İl Başkanımız Sezgin Mumcu’yla, AK Parti Akçaabat İlçe Başkanımız Muhammet Ali Yılmaz’la, kadın kollarımızla, gençlik kollarımızla, mahalle başkanlarımızla, meclis üyelerimizle ve Cumhur ittifakı ortağımız milliyetçi Hareket Partisini tüm kadrolarıyla dokunmadık gönül, tutmadık el bırakmayacağız. Her zaman yaptığımız gibi yine azimle ve kararlılıkla ilk günkü heyecanımızla çalışmaya devam edeceğiz. Bugüne dek merkez –kırsal ayırt etmeksizin Akçaabat’ımızın tüm mahallelerine hizmet götürmeye gayret ettik. En ücra yerdeki hemşehrimize ulaşmaya çaba gösterdik. Kapımızı daima tüm vatandaşlarımıza açık tuttuk. Biz kapımızı açtık; onlar da bizlere gönüllerini açtılar; dualarında yer verdiler. Yine ve yeniden kaldığımız yerden devam edeceğiz. Bize durmak yok; var gücümüzle, tüm benliğimizle çalışmaya devam edeceğiz. Akçaabat’ımıza gönlümüzü verdik; ömrümüzü de vermeye hazırız. Akçaabat’ın evladı olarak bugüne dek verdiğimiz sözleri yerine getirdik; yine yerine getireceğiz. Gücümüz halk; gönlümüz Akçaabat. 

104642E0 C818 4Ef3 A895 Ec948D548630
Bizleri tekrar Akçaabat Belediye Başkanlığı adaylığına layık gören başta liderimiz, AK Parti Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, bakanlarımıza, bizlerden desteklerini esirgemeyen AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Mustafa Şen’e ve AK Parti Trabzon Milletvekillerimize, önceki dönem milletvekillerimize, AK Parti Trabzon İl Başkanımız Sezgin Mumcu’ya, AK Parti Akçaabat İlçe Başkanımız Muhammet Ali Yılmaz’a AK Parti Akçaabat ilçe teşkilatımıza, dava ve yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
Halkımızın teveccühüne mazhar olabilmek için daima çalışacağız.” Dedi.
TAKA/AYŞE SANCAK 

MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar ve Heyeti Ankara'da Tam Kadro İz Bıraktı MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar ve Heyeti Ankara'da Tam Kadro İz Bıraktı

Ea3A9931 C9E0 4A3B 8A56 A3025Acd2E5C

Editör: Ayşe Sancak