Yapılan bilgilendirmede, vatandaşların güvenliği ve trafik akışının sağlanması için özel araçlarıyla yola çıkmamaları gerektiği vurgulandı.

Avrasya Basın Yayın Birliği İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğünü ziyaret etti Avrasya Basın Yayın Birliği İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğünü ziyaret etti

Yomra Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, "Kar yağışı nedeniyle yol açma ve buzlanma önleme çalışmalarımıza bugün de ara vermeden devam ediyoruz. İlçemiz genelinde akşam saatlerinde buzlanma yaşandığından, hemşehrilerimizden zaruret arz etmedikçe özel araçları ile trafiğe çıkmamalarını, çıkmak zorunda olanların ise kar lastiği ya da zincir kullanmalarını özellikle rica ediyoruz." denildi.

Kar yağışının yarattığı olumsuz koşulların trafiği olumsuz etkilediği bir dönemde, Yomra Belediyesi'nin hızlı müdahalesi ve vatandaşlara yönelik bu uyarılar trafik güvenliğini artırmayı hedefliyor. Vatandaşların bu uyarılara uyması, hem kendi güvenlikleri hem de diğer sürücülerin güvenliği için önem taşıyor.
TAKA/AYŞEN KARABİNA 

Editör: Ayşe Sancak