Üç dönem boyunca Yomra Belediye Başkanlığı görevini üstlenen Sağıroğlu, bu kez Demokrat Parti'den Yomra belediye başkanlığı için aday adayı oldu.

İlçeye yaptığı hizmetler ve iz bırakan çalışmalarıyla tanınan İbrahim Sağıroğlu, Yomra ilçesinin geleceğine katkı sağlama amacıyla yeniden siyaset sahnesine dönmeye karar verdi. Sağıroğlu, yaptığı açıklamada, ilçede gerçekleştirdikleri projelerin ortada olduğunu ve 31 Mart yerel seçimlerinde halkın desteğiyle Yomra Belediye Başkanlığı görevine dönmeyi hedeflediğini belirtti.

İbrahim Sağıroğlu, "Yomra ilçemizde yaptığımız eserler ortada. Yomra'nın geleceği için daha fazla projeler üretmek ve halkımızın yaşam kalitesini artırmak istiyoruz. 31 Mart'ta halkımız pası verirken, 1 Nisan'dan sonra da ben golü atacağım. Yomra'yı daha da ileriye taşımak için elimizden geleni yapacağız." şeklinde açıklamalarda bulundu.

İlçe halkının destekleriyle geçmiş dönemlerde Yomra Belediye Başkanlığı görevini üstlenen İbrahim Sağıroğlu, bu kez Demokrat Parti çatısı altında ilçeye hizmet etmeye aday adayı olarak yola çıkmıştır. Yerel seçimlerde Sağıroğlu'nun nasıl bir performans sergileyeceği ve ilçe halkının tercihi merakla beklenmektedir.

TAKA/NEZİHA ÇAKİROĞLU

Editör: Ayşe Sancak