Kar Kalınlığı 50 Santimetreyi Aştı: Son günlerde düşen kar yağışları, 2 bin 100 metre rakımdaki Zigana Kayak Merkezi'nde kar kalınlığını 50 santimetreyi aşarak mükemmel bir kayak ortamı oluşturdu.

Sis ve Güneş Altında Eğlence: Misafirler, eşsiz sis manzarası ve güneşli hava eşliğinde kızaklar ve kayaklarla keyifli anlar yaşadılar. Üşüdüklerinde çoban ateşi etrafında ısınan ziyaretçiler, muhteşem sis ve güneş manzarası altında bol bol fotoğraf çekmeyi de ihmal etmedi.

Kartopu Savaşları ve Aile Eğlencesi: Gümüşhane ve Trabzon'dan gelen grupların yanı sıra ailelerin de çocuklarıyla geldiği kayak merkezinde, özellikle çocuklar kar üzerinde kartopu savaşları yaparak renkli görüntüler oluşturdular.

Ziyaretçilerin Görüşleri: Bir ziyaretçi, "Eğlenmek ve güzel vakit geçirmek için eşim ve çocuğumla geldim. Manzara çok güzel. Bazen güneş bazen sis oluyor. Eğlenceli oluyor zaten. Arada kayıyoruz, arada kar topu oynuyoruz. Memleketim Çanakkale ama 5 yıldır Gümüşhane’deyim. Hemen hemen her yıl kış mevsiminde buraya geliriz. İyi ki buraya atanmışım, güzel bir memleket" dedi.

Giresun'da İş Arayan Binlerce Kişi İşe Yerleştirildi. İlk 4 Ayda Bin 780 Kişi İşe Alındı Giresun'da İş Arayan Binlerce Kişi İşe Yerleştirildi. İlk 4 Ayda Bin 780 Kişi İşe Alındı

Başka bir ziyaretçi ise, "Kardan adam yapmayı ve kartopu oynamayı çok seviyorum, çok eğlendik" şeklinde konuştu.

Zigana Kayak Merkezi, Gümüşhane ve Trabzon'dan kolayca ulaşılabilen bir cazibe merkezi olarak hafta sonu tatillerini renklendirmeye devam ediyor.
TAKA/AYŞEN KARABİNA
 

Editör: Doğukan ÖZKURT