Trabzonspor Yıldız Olarak Aldığı Bu Oyuncuyu Bedelsiz Transfer Ediyor: Kulüpler Anlaştı! Trabzonspor Yıldız Olarak Aldığı Bu Oyuncuyu Bedelsiz Transfer Ediyor: Kulüpler Anlaştı!

Trendyol Süper Lig'de üçüncü sırada bulunan Trabzonspor, kalan 5 haftada bu avantajını korumak istiyor. 18 haftadır üçüncülük koltuğunu koruyan Karadeniz ekibi, sezon sonuna kadar bu konumunu sürdürmeyi hedefliyor.

Trabzonspor, son 5 lig maçının 3'ünü evinde, 2'sini ise deplasmanda oynayacak. Gaziantep FK, Samsunspor (D), İstanbulspor, Başakşehir (D) ve Ankaragücü ile karşılaşacak olan bordo-mavililer, deplasmanda daha başarılı bir performans sergiliyor.

D3B6A308 9B44 4D61 9A42 F21D3F7B92E4

İç saha performansında zorlanan Trabzonspor, dış sahada daha etkili bir görüntü çiziyor. Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde iç sahada oynadığı 12 lig maçında 19 puan toplayan ekip, dış sahada ise 24 puan elde ederek iç sahayı geride bıraktı.

Fırtına, ligde ilk golü yediği maçlarda puan almakta zorlanıyor. 13 maçın 10'unda puan alamayan Trabzonspor, ayrıca kaybettiği 12 maçın 6'sında gol atamadı. Teknik direktör Abdullah Avcı, bu durumu çözmek için çaba harcıyor.

Geçen sezon Süper Lig'i 6. sırada tamamlayarak Avrupa kupalarına katılma hakkını kaybeden Trabzonspor, bu sezon son 5 haftada üçüncülük için önemli bir avantaj elde etti ve performansını geçen sezona göre artırmayı hedefliyor.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN