1461 Trabzon, TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta sezon başında şampiyonluk hedefiyle yola çıktığı ancak son dönemdeki performansıyla ikincilik mücadelesinden de uzaklaştı. Önceki gün oynanan deplasman maçında Nazilli Belediyespor karşısında iki kez öne geçmesine rağmen beraberlikle sahadan ayrılan Lacivert-Kırmızılılar, önemli bir 2 puan kaybı yaşadı.

Vanspor'un bay geçtiği haftada elde edilen fırsatı değerlendiremeyen 1461 Trabzon, artık ikincilik şansını çok zor duruma soktu. Kalan haftalarda mucize arayışında olacak olan ekip, üst üste yaşadığı puan kayıplarıyla ikincilik yarışından da kopmuş durumda.

Fenerbahçe, Beşiktaş'ı 2-1 Mağlup Ederek Takibini Sürdürdü Fenerbahçe, Beşiktaş'ı 2-1 Mağlup Ederek Takibini Sürdürdü

Bu sezon üç farklı teknik adamla çalışan 1461 Trabzon, istikrar sağlayamadı. Sezona Ulaş Ulusan ile başlayan ekip, ardından Ercümend Coşkundere dönemine geçti ancak istenilen sonuçlar alınamadı. Son olarak Sait Karafırtınalar ile anlaşan Lacivert-Kırmızılılar, tecrübeli teknik adam yönetiminde yaşadığı hayal kırıklığıyla dikkat çekti. Bu süreçte yaşanan istikrarsızlık, ekip için ikincilik mücadelesinde büyük bir engel oluşturdu.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA