Bitcoin'de Artan Değerlendirme ve Tahminlerle Dolu Yıl

"Bozdoğan-30" Operasyonlarında 147 Terör Örgütü Üyesi Yakalandı "Bozdoğan-30" Operasyonlarında 147 Terör Örgütü Üyesi Yakalandı

Kripto para uzmanlarıyla yapılan bir araştırma, Bitcoin'in geleceğine ilişkin ilginç tahminler ortaya koydu. 40 sektör profesyonelinden oluşan katılımcılar, dünyanın en değerli kripto para biriminin halihazırda gerçek değerinden daha az fiyatlandığını düşünenlerin oranının oldukça yüksek olduğunu gösterdi. Özellikle ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nun (SEC) spot Bitcoin ETF onayının ardından, Bitcoin'in daha da erişilebilir hale gelmesiyle ilgili beklentiler arttı.

Gate.TR CEO’su Kafkas Sönmez, konuyla ilgili değerlendirmelerinde, araştırmada yer alan uzmanların önümüzdeki aylara ilişkin Bitcoin fiyat tahminlerinin umut verici olduğunu belirtti. Ortalama olarak, katılımcıların 2024 sonuna ilişkin Bitcoin fiyat tahminlerinin 77 bin 423 dolar seviyesinde olduğu görüldü. Bu tahminler, Bitcoin'in tüm zamanların en yüksek seviyesine (ATH) ulaşabileceği beklentisini yansıtıyor.

Bitcoin'deki yükseliş trendine ilişkin temel etkenler arasında ise spot Bitcoin ETF onayı öne çıkıyor. Araştırmada, uzmanların büyük çoğunluğu, spot borsa yatırım fonlarının Bitcoin'in değerindeki artışta etkili olduğunu düşünüyor. Bunun yanı sıra, Bitcoin'in benimsenmesindeki artış ve kurumsal yatırımlardaki büyüme de önemli faktörler olarak değerlendiriliyor.

Gate.TR CEO’su Kafkas Sönmez, Bitcoin'in geleceğiyle ilgili iyimser görüşlerini paylaşırken, yatırımcılara 7/24 Türk Lirası ile Bitcoin yatırımı yapma imkanı sunduklarını vurguladı. Gate.TR olarak, piyasanın gidişatına dair güncel bilgileri izleyerek yatırımcılarına çeşitli kanallardan bilgilendirme ve destek sağlama konusundaki çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA