Milliyetçi Hareket Partisi'nin kurucu lideri Alparslan Türkeş', ArzularKabaköy’de düzenlenen programla anıldı Milliyetçi Hareket Partisi'nin kurucu lideri Alparslan Türkeş', ArzularKabaköy’de düzenlenen programla anıldı

“Son dönemlerde ‘Nasılsa Reis kazanıyor; en iyisi biz zafere kimseyi ortak etmeyelim’ anlayışı hâkim olmaya başladı” diyen Faruk Çelik, “Bugün alınan neticede sorumluluk adresi olarak ‘Yukarısı’ diyenler, sorumluluk alın ve gereğini yapın” ifadelerini kullandı.

“SORUN SADECE EKONOMİ DEĞİL”
Faruk Çelik’in seçim sonuçlarına ilişkin tespitleri şöyle:
Seçim sonuçlarını yalnızca ekonomiye bağlamak, seçilen veya oy artıran adaylarımızın başarısını da görmezden gelmektir. Seçimde alınan sonuç nasıl ki sadece ekonomi kaynaklı değilse, öz eleştiri sorumluluğu da sadece adaylarda değil, aday belirleme süreçleri de sorgulanmalıdır. Geçmiş dönemlerde aday belirleme süreçlerinde sorumluluk almış biri olarak ‘benim adayımdan’ ziyade sonuç alacak aday en önemli kriterimizdi.

“NASIL OLSA REİS KAZANIYOR”
Ff681303 4487 4B57 9Aab 72B98843E9C0

Son dönemlerde ‘Nasılsa Reis kazanıyor; en iyisi biz zafere kimseyi ortak etmeyelim’ anlayışı hâkim olmaya başladı. Hâlbuki biz olumlu her işin sahibi olarak ‘Yukarısını’ gösterir, olumsuzlukları kendimiz üstlenirdik. Bugün alınan neticede sorumluluk adresi olarak ‘Yukarısı’ diyenler, sorumluluk alın ve gereğini yapın

“ARTVİN’DE ŞOK YAŞADI”
AK Parti Artvin’de onca hizmete barajlara ve yatırımlara rağmen 31 Mart yerel seçimlerinde büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. AK Parti Artvin’de sadece Şavşat-Ardanuç ve Arhavi illerini kazanırken eski bakan AK Parti Artvin Milletvekili Faruk Çelik’in memleketi  olan Yusufeli ilçesi ile birlikte Artvin Merkez-Hopa-Borçka-Murgul ve Kemalpaşa ilçelerini kaybetti. AK Parti’nin Artvin’de kaybetmesinde mevcut AK Parti Artvin İl Başkanı ve yönetimi sorumlu tutulurken  AK Parti Artvin eski vekillerinde sahada olmaması ve katkı sunmaması  yenilgiye davetiye çıkardı.

Editör: Ayşe Sancak