Sebat Gençlikspor, 2.Lig'e Yükselme İçin Play-Off Yarı Finaline Hazırlanıyor Sebat Gençlikspor, 2.Lig'e Yükselme İçin Play-Off Yarı Finaline Hazırlanıyor

Başakşehir ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında yaşadığı kırık kol ve kasık sakatlığı sonrası uzun bir süre forma giyemeyen Onuachu, Fatih Karagümrük karşısında 57. dakikada oyuna dahil oldu. Nijeryalı yıldız, performansıyla taraftarları büyülerken, attığı dribblingler ve çalımlarla dikkat çekti. Pazar günü Gaziantep ile oynanacak Trendyol Süper Lig maçında ise Onuachu'nun 11'de sahaya çıkması bekleniyor.

Trabzonspor 3-2 Fatih Karagümrük (Türkiye Kupası maç özeti) - Son Dakika  Spor Haberleri

Bu sezon 9 gol ve 3 asistlik performansıyla öne çıkan Onuachu, kalan maçlarda da takımının en önemli hücum silahlarından biri olmaya devam etmek istiyor. Sezon başında Southampton'dan kiralanan Onuachu'nun, sezon sonunda yeniden kiralanması için görüşmeler sürerken, oyuncunun da Trabzonspor'da kalmak istediği biliniyor. Trabzon'u çok sevdiğini her fırsatta dile getiren Onuachu'nun, kariyerine Bordo-Mavili formayla devam etmek istediği ifade ediliyor.

Muhabir: AYŞE SANCAK