İşte Avcı'nın ideal 11 düzeni:

Savunmada Değişiklikler: Denswil'in yokluğunda savunmanın göbeğine Baniya-Benkovic ikilisini tercih eden Avcı, Mendy'i yeniden ön liberoya çekti.

Orta Sahada Berat Özdemir ve Bakasetas: Abdülkadir Ömür'ün yokluğunda Avcı, orta sahada Berat Özdemir'e ve ileri bölgede Yunan yıldız Bakasetas'a şans verdi.

Forvette Fountas: Trezeguet'nin yerine ise Yunan oyuncu Fountas görev yapacak.

Umut Güneş, Gaziantep Maçındaki Performansıyla Taraftardan Takdir Topladı Umut Güneş, Gaziantep Maçındaki Performansıyla Taraftardan Takdir Topladı

Benkovic'in Şansı: Hırvat stoper Benkovic, uzun bir aradan sonra 11'de şans buldu. Son olarak Pendikspor maçında 11'de sahaya çıkan Benkovic, Konyaspor maçının son dakikalarında da oyuna dahil olmuştu.

Fernandez'in İlk Kez Kadroda: Ayrıca sezon başında transfer edilen ancak Slovenya kampında sakatlanan stoper oyuncusu Fernandez de bu sezon ilk kez kadroda yer aldı.

Trabzonspor, eksik oyuncularına rağmen güçlü bir kadro ile Ankaragücü karşısına çıkacak gibi görünüyor. Abdullah Avcı'nın bu tercihleri, takımın performansını etkileyebilir mi, merakla bekleniyor.

Editör: Birol Sancak