Teknik direktör Abdullah Avcı, öğrencilerini kalan maçlara tamamen odaklanmaları konusunda motive ediyor. Son Fenerbahçe maçındaki olumsuzlukları geride bırakarak yeni bir başlangıç yapmanın önemine vurgu yapan Avcı, oyuncularından sahada kalmalarını ve kalan maçlarda en iyi sonuçları alarak hedeflerine ulaşmalarını istedi.


Avcı, “Ligde 8 maçımız kaldı ve Ziraat Türkiye Kupası hedefimiz de önümüzde. Tamamen bu maçlara konsantre olmalıyız. Kazanarak yolumuza devam etmeliyiz. Saha içinde kalalım. Konyaspor maçıyla birlikte yeni bir galibiyet serisi yakalamak motivasyon açısından çok önemli” şeklinde oyuncularını motive ettiği öğrenildi.

Alexander Sörloth, İspanya'da Gol Krallığına Koşuyor; LaLiga'da Göz Kamaştırıyor Alexander Sörloth, İspanya'da Gol Krallığına Koşuyor; LaLiga'da Göz Kamaştırıyor


Trabzonspor camiası, teknik direktör Abdullah Avcı'nın bu motive edici sözlerinin oyuncuları pozitif bir şekilde etkileyeceğine ve Konyaspor maçında galibiyet için daha fazla mücadele edeceklerine inanıyor.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN