Trabzonspor’da mazbata töreni dün yapıldı. Ahmet Ağaoğlu başkanlığında oluşan yeni yönetim resmen görevine başladı. 

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde gerçekleştirilen mazbata törenine eski Başkan Muharrem Usta ile yeni Başkan Ahmet Ağaoğlu katılmadı. 

Asbaşkanlar Ahmet Çubukçu ile Hayrettin Hacısalihoğlu arasında gerçekleştirilen mazbata törenine Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen’in yanı sıra diğer kurul başkanları ve Ağaoğlu yönetiminden bazı isimler katıldı. Ağaoğlu yönetiminin Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, mazbata töreni sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 

Hacısalihoğlu, “Trabzonspor yeni bir döneme başlıyor. Bundan sonra Trabzonspor bugün ki durumdan daha iyi duruma gelecek hamleleri yapmak mecburiyetinde. Şartlar zor. Bu sorunlar camianın tüm bireylerinin katkıları ve ilgileriyle aşılabilir. 

Biz de camiadan bunu talep ediyoruz. Bize yardımcı olurlarsa, destek verirlerse inşallah Aralık’taki kongreye çok daha iyi şeyler söyleyerek, çok daha iyi durumdaki kulübü temsil ederek gelmeyi arzu ediyoruz. Şimdi Trabzonspor’da yapılan doğruların üzerine yeni doğrular katarak onları geliştirerek Trabzonspor’umuzu bir yere getirmemiz lazım. Taş taş üstüne koyarak daha iyi günlere gelmeyi umuyorum” dedi.