Turkcell Kadınlar Süper Ligi'nde heyecan dolu bir karşılaşmaya sahne oldu. Trabzonspor Kadın Futbol Takımı, evinde Fenerbahçe'yi konuk ettiği mücadelede muhteşem bir performans sergileyerek rakibini 3-0 mağlup etti.

Trabzonspor'un Golcüsünün Transferi için Teklif Yağdı: Fırtına'yı Zengin Edecek! Trabzonspor'un Golcüsünün Transferi için Teklif Yağdı: Fırtına'yı Zengin Edecek!

Karşılaşmaya hızlı başlayan Trabzonspor, ilk dakikalardan itibaren rakip kalede baskı kurarak üstünlüğü ele geçirdi. Sarı-Lacivertli rakibine karşı etkili bir oyun ortaya koyan Bordo-Mavili kadınlar, gol bulma çabalarını sürdürdü. Ancak Fenerbahçe savunmasının direnci ve kalecinin başarılı performansıyla birçok gol fırsatını değerlendiremeyen Trabzonspor, ilk yarıyı golsüz eşitlikle tamamladı.

İkinci yarıya da hızlı başlayan Trabzonspor, baskısını arttırarak rakip kalede gol arayışını sürdürdü. Üstün performansını sürdüren Bordo-Mavili kadınlar, Fenerbahçe savunmasını zorlayarak aradığı golü buldu. Ardından gelen gollerle skoru 3-0'a taşıyan Trabzonspor, sahadan galip ayrılarak önemli bir zafer elde etti.

Bu sonuçla birlikte, Trabzonspor Kadın Futbol Takımı şampiyonluk yolundaki rakipleri olan Fenerbahçe'nin puan farkını 5'e çıkararak onların zirve umutlarını zora soktu. Maçın ardından ağır bir şekilde yaralı dönen Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı ise şampiyonluk yarışında geriye düşmüş oldu.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA