AK Parti'nin Arsin Belediye Başkan adayı İbrahim Küçük, aile değerlerinin toplumun temel taşı olduğunu vurgulayarak, aile yapısının güçlendirilmesi gerektiğini belirtti. Küçük, "Aile, toplumun temel taşıdır ve onun güçlü olması, toplumun sağlıklı bir şekilde gelişmesi için elzemdir" dedi.

Küçük, aile içi iletişim ve dayanışmanın önemine değinerek, Arsin ve Trabzon için bu konunun önemini belirtti. Mahallelerde ailelerin bir araya gelerek çeşitli etkinlikler düzenleyebileceği, eğitim seminerleri ve sosyal aktivitelerin yer aldığı programlar geliştireceklerini açıkladı. Ayrıca, ailelere yönelik danışmanlık hizmetleri ve çocuklara yönelik eğitim programlarıyla aile bağlarını güçlendirmeyi amaçladıklarını belirtti.

"Güçlü aileler, güçlü bir toplumun temelini oluşturur" diyen Küçük, bu doğrultuda Arsin'de aile yapısını güçlendirmek için çalışacaklarını vurguladı. Ailelere yönelik destek programlarıyla güçlük çeken ailelere yardım eli uzatacaklarını belirterek, toplumsal dayanışmayı artırmak için birlikte hareket edeceklerini ifade etti.

Kılıçdaroğlu'nun Sert Çıkışı: "Erdoğan'ın Suçuna Ortak Olmayın!" Kılıçdaroğlu'nun Sert Çıkışı: "Erdoğan'ın Suçuna Ortak Olmayın!"

Ayrıca, çocuk ve gençlerin sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sağlamak için ailelerle birlikte etkinlikler düzenleyeceklerini söyledi. "Arsin'i güçlü ve birlikte hareket eden ailelerin olduğu bir ilçe haline getirmek için gece gündüz çalışacağız" diyen Küçük, toplumun refahı için aile yapısının güçlendirilmesi gerektiğini vurguladı.

Muhabir: BİROL SANCAK