Yeniden Refah Partisi Trabzon İl Başkanı Süleyman Pulat, Erzincan-Trabzon Demiryolu projesinin Rize'ye kaydırılmasını sert bir dille eleştirdi. Pulat, Trabzon'un uzun yıllardır hak ettiği yatırımları alamamasını ve sürekli olarak aldatılmasını kınadı.

Pulat'ın açıklamalarına göre, Trabzon'un demiryolu projesi Erzurum üzerinden Rize lojistik merkezine bağlanmak isteniyor. Bu duruma tepki gösteren Pulat, Trabzon'un bu kararı kabul etmeyeceğini ve halkıyla birlikte hareket edeceklerini vurguladı.

Trabzon'un yıllardır aldatıldığını ve her seçim döneminde vaatlerin gerçekleşmediğini belirten Pulat, demiryolu projesinin Rize'ye kaydırılmasının kabul edilemez olduğunu dile getirdi. Pulat, Trabzon'un hak ettiği yatırımları alması gerektiğini ve bu konuda halkıyla birlikte mücadele edeceklerini ifade etti.

İYİ Parti olağanüstü kurultayında yaşanan rekabet sonrası, Koray Aydın’dan Tolga Akalın'a sert sözler İYİ Parti olağanüstü kurultayında yaşanan rekabet sonrası, Koray Aydın’dan Tolga Akalın'a sert sözler

Ayrıca, Pulat, Rize'ye verilen lojistik merkez ve Trabzon'a verilen yatırım adası sözlerinin tutulmamasını da eleştirerek, Trabzon'un haklarının gasp edilmesine karşı çıkacaklarını belirtti. Pulat'ın açıklamaları, Trabzon'un sesini duyurmak ve haklarını savunmak adına önemli bir adım olarak nitelendirildi.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU