İYİ Parti Kongresi Sonrası Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık'ın Açıklamaları İYİ Parti Kongresi Sonrası Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık'ın Açıklamaları

Küçük, yaptığı açıklamada, "AK Belediyecilik anlayışı sadece şahıslar üzerinden ilerlemez. Bizim kendimize ve davamıza olan inancımız tam. Arkamızda Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve çok kıymetli teşkilatlarımız ile vâdettiğimiz projeleri bir bir yerine getireceğiz. Arsin için kapısını çalacağımız bakanlarımız, milletvekillerimiz ve bürokratlarımız var. Teşkilatlarımızın ve hemşehrilerimizin teveccühü ile Belediye Başkanı seçildiğimiz zaman tüm zamanımızı ve enerjimizi Arsin için harcayacağız" dedi.
F0136Dfe 0660 4182 8573 F7Cb912933Ae
31 Mart Mahalli İdareler seçimi kapsamında çalışmalarını sürdüren Küçük, Cumhur İttifakı'nın sandıktan güçlü şekilde çıkacağını belirtti. Cumhur İttifakı olarak çalışmalarını kesintisiz bir biçimde sürdürdüklerini ifade eden Küçük, “Cumhur İttifakı ortağımız Milliyetçi Hareket Partisi Arsin İlçe Başkanlığı ile birlikte sergilediğimiz çalışmalar örnek teşkil eder durumda. Biz biriz ve beraberiz” şeklinde konuştu.
C5A129Af 3540 44B7 B3A3 Ee0103C0D644

Muhabir: AYŞE SANCAK