Vatandaşların gösterdiği ilgi ve alakanın, moral ve motivasyon açısından çok önemli olduğunu ifade eden Kocatepe, "Şehrimizin her ferdi, her bireyi bizim için kıymetli ve değerlidir. Onların görüş ve önerilerini olumlu ya da olumsuz hepsini ciddiye alıyorum. Biz, hizmete vatandaşa odaklı bir politika izleyerek, Artvin'in yerel yönetimlerdeki beş yıllık kaybını kazanca çevireceğiz. Artvin halkı, 2019 yerel seçimleri sonrasında yaşananları, belediyenin nasıl yönetildiğini ve neler kazanıp neler kaybettiğini çok iyi biliyor. Son sözünü de 31 Mart günü sandıkta söyleyecek" şeklinde konuştu.

Mehmet Kocatepe, yeni seçim dönemine hızlı bir start vererek, Artvin'in çeşitli bölgelerini ziyaret ederek vatandaşlarla buluşuyor. Bu ziyaretlerde, Artvin'in ihtiyaçları ve sorunları konusunda vatandaşların fikirlerini dinliyor ve gelecek dönem için planlarını şekillendiriyor. Başkan Kocatepe, halka odaklı bir yönetim anlayışıyla Artvin'e hizmet etme sözü veriyor.

2024 yerel seçimleri öncesinde, AK Parti'nin Artvin Belediye Başkanı olarak yeniden seçilmek isteyen Mehmet Kocatepe, şehrin ihtiyaçlarını ve beklentilerini dikkate alarak, yerel yönetimdeki performansını artırmayı hedefliyor. Artvinli seçmenler, 31 Mart gününde sandıkta tercihlerini yaparak şehirlerinin geleceğine yön verecekler.

Editör: Birol Sancak