Öncelikle, 3 Aralık'ta Samsun'da gerçekleşen trafik kazasında AK Parti Artvin Gençlik Kolları Başkanı Doğukan İslamoğlu ve iki kişi daha hayatını kaybetti. Bu kaza, AK Parti Gençlik Kolları teşkilatını derinden etkiledi.

Ardından, 31 Aralık'ta Balıkesir'de AK Parti Balıkesir Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Murat Uysal, geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti. Bu acı haberi duyan AK Parti teşkilatları bir kez daha yasa boğuldu.

Trabzon'da Su Fiyatlarındaki Artış Vatandaşları Mağdur Ediyor Trabzon'da Su Fiyatlarındaki Artış Vatandaşları Mağdur Ediyor

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, "Balıkesir İl Gençlik Kolları Başkanımız canım kardeşim, yol ve dava arkadaşımız Hüseyin Murat Uysal'ı geçirmiş olduğu kalp krizi nedeniyle yitirdik. Doğukan'ın acısı hala gençlik teşkilatlarımızda çok tazeyken, Hüseyin'in bu acı haberi bizi kahretmiştir. Üzüntümüzün ne kadar büyük olduğu kelimeler ile ifade edemiyorum. Çok başarılı, çalışkan, davasına ve liderine sevgiyle bağlı bir yiğidi, Hüseyin başkanımızı kaybettik. Teşkilatlarımızın başı sağ olsun. Mekanı cennet olsun." ifadelerini kullandı.

Bu acı kayıplar, AK Parti Gençlik Kolları teşkilatları ve parti mensupları arasında büyük bir üzüntüye neden oldu. Kaybettikleri genç liderleri için dualar eden teşkilat üyeleri, birlik ve dayanışma içerisinde acılarını paylaşıyorlar.
TAKA/AYŞE SANCAK

Editör: Ayşe Sancak