Başkan Koçhan, 2014 yılından bu yana Maçka'nın ihtiyaçlarına cevap veren önemli yatırımlar gerçekleştirdiklerini vurgulayarak, doğalgazdan Macera Parkı'na kadar birçok alanda hizmet verdiklerini belirtti. Pazartesi gününden itibaren "ustalık" dönemine başlayacaklarını dile getiren Koçhan, Maçka'yı daha da geliştirmek adına çalışacaklarını söyledi.

Maçka'nın en büyük sorununun yol olduğunu aktaran Başkan Koçhan, 10 yıllık süreçte ana yolları beton veya asfalt olmayan hiçbir mahalle bırakmadıklarını ifade etti. Yeni dönemde kuracakları taş kırma eleme tesisi ve kuru beton tesisleriyle beton çalışmalarını hızlandıracaklarını belirten Koçhan, önümüzdeki 5 yılda Maçka'da betonlanmamış yol bırakmayacaklarını söyledi.

2024 yerel seçimlerinin Maçka için altın bir fırsat olduğunu dile getiren Başkan Koçhan, bu seçimlerin Maçka'ya daha fazla hizmet getireceğini ifade etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'in desteğiyle güçlü bir yapı oluşturacaklarını belirten Koçhan, Maçka'nın altın çağını yaşayacağını sözlerine ekledi.

Sürmene Belediye Başkanı Hüseyin Azizoğlu: "Deniz Üssü Rize'den Vazgeçildi, Sürmene'de Kalacak" Sürmene Belediye Başkanı Hüseyin Azizoğlu: "Deniz Üssü Rize'den Vazgeçildi, Sürmene'de Kalacak"

Muhabir: BİROL SANCAK