Vakfıkebir Belediye Başkanı Fuat Koçal, Başkent Trabzon Tanıtım Günleri’nde basın mensupları ile bir araya gelirken ilk Vakfıkebir Belediye Başkanı Fuat Koçal, Başkent Trabzon Tanıtım Günleri’nde basın mensupları ile bir araya gelirken ilk

Günnar, burada yaptığı konuşmada Cumhur İttifakı'nın güçlü bir birliktelik olduğunu vurgulayarak, Sürmene ilçesinin her zaman Cumhur İttifakı'nın yanında olduğunu belirtti. 15 Temmuz gibi hain bir darbe girişimi yaşandığında Sürmene'nin vatana sahip çıktığını ve şehitler verdiğini ifade etti.


Seçimlerin önemine değinen Günnar, vatandaşların sandığa giderek oy kullanmaları gerektiğini ve desteklerini Cumhur İttifakı'nın adayları Hüseyin Azizoğlu ve Ahmet Metin Genç'e vermelerini istedi. Günnar, Sürmene'nin AK Parti'nin kurucusu ve dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan'a ve onun yol arkadaşı Devlet Bahçeli'ye her zaman destek olduğunu ve 31 Mart seçimlerinde de aynı desteği göstereceklerine inandığını belirtti.


Konuşmasının sonunda Günnar, Cumhur İttifakı'nın adaylarının seçilmesi durumunda Sürmene'ye ve ilçeye en iyi hizmetlerin yapılacağını vurgulayarak, vatandaşları güçlü bir başkan ve meclis için oy kullanmaya çağırdı.

Muhabir: AYŞE SANCAK