Ziyaretlerinde Aydın'a, Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi ve Cumhur İttifakı temsilcileri eşlik etti.

52D43Cb6 9810 44F4 B067 425Cad41Db65

Başkan Adayı Aydın, ziyaretlerinde şunları dile getirdi: "Türkiye Yüzyılı Şehirleri için ilk günkü aşkla çalışacağımızın sözünü veriyorum. Sizlerden aldığımız talepleri en ince ayrıntısına kadar ilgili yerlerle paylaşıyor ve sorunların çözümü için en hızlı katkıyı sunmaya çalışıyoruz. Esnafımızın taleplerinin farkındayız ve bunların giderilmesi adına projelerimiz var. Yakın zamanda projelerimizi açıkladığımızda, herkes görecek ki beklenen işler hayat bulacak."

2D824B7C E55F 4Bfc 911F 070D157F1780

Vakfıkebir Belediye Başkanı Fuat Koçal, Başkent Trabzon Tanıtım Günleri’nde basın mensupları ile bir araya gelirken ilk Vakfıkebir Belediye Başkanı Fuat Koçal, Başkent Trabzon Tanıtım Günleri’nde basın mensupları ile bir araya gelirken ilk

Aydın, devamında şunları ekledi: "Ortahisar ilçemizde hizmet zincirini daha da güçlendirmek için çalışmalarımız sürecek. Ahmet Metin Genç başkanımızın Ortahisar’da yükselttiği çıtayı daha da yukarı çıkartmak için uğraş vereceğiz. Büyükşehir Belediyemiz ve Ortahisar Belediyemiz birlikte çalışarak vatandaşlarımızın daha mutlu bir yaşam sürmesi için görev başında olacağız."

469914A2 3701 4430 8D1C 27A064Abf30A

Son olarak, "Ortak akıla önem veren bir anlayışla, şehirdeki sivil toplum kuruluşlarımızla da hizmet birlikteliğine imza atacağız. Bu düşüncelerimizi hayata geçirmek için 31 Mart seçimlerinde Ortahisarlı her vatandaşımızın oyuna talibim." diyerek sözlerini noktaladı.
TAKA/AYŞEN KARABİNA

Editör: Ayşe Sancak