Muhalefet tarafından, ‘Ergin Aydın uzun süredir Trabzon’da değildi’ algısının da gerçeği yansıtmadığını kaydeden Aydın, Trabzon’la bağının hiç kopmadığını, kentte projeler yaptığını sözlerine ekledi.

ALANDAYDIM

Aydın, “Adaylığımız açıklandıktan sonra sahaya indik. Vatandaşlarımızla hasbihal ettik. Dokunmadık gönül bırakmamaya çalışıyoruz. Sahada yıllardır birlikte yaşadığımız insanlarla görüşmenin keyfini yaşıyorum” dedi. 

SAHADA İZİMİZ VAR

Aydın, ’31 Mart’a kadar halkımızdan oy istiyoruz. 31 Mart’tan sonra da onların yanında olarak çay içeceğiz’ diyerek, “Trabzon’un her tarafında oldum. 1985 yılından itibaren inşaat mühendisi olarak kentimizde çalışıyorum. Tüm mahallelerde izimiz var. İlçe başkanlığı döneminde yaptığımız hizmetlerle insanımıza dokunduk. 87 mahallemizde izimiz var. O izimizle vatandaşımızın gönlünde bir yer edindik” diye konuştu.

SEVDAMIZ ORTAHİSAR

Ergin Aydın’ın uzun süre Trabzon’da olmaması iddialarına açıklık getiren Aydın, sözlerini şöyle sürdürdü: “Muhalefet yapıp, benim uzun süre Trabzon’da olmadığımı iddia edenler sokakta gelsinler karşılığını görsünler. İkametim, evim Trabzon’da. Seçimden korkmalarına gerek yok. Ergin Aydın’ı herkes biliyor. Biz hizmetlerimizi anlatacağız. Geçen sene Trabzon’a inşaat yaptım. Eserimiz ortada. Her zaman işimizin başındaydık. Amacımız Trabzon ve Ortahisar’ımıza hizmet. Sevdamız Ortahisar.”

Taka Mikrofonları Trabzonspor Taraftarlarında: "TFF İSTİFA ETMELİ" Taka Mikrofonları Trabzonspor Taraftarlarında: "TFF İSTİFA ETMELİ"

BİRLİKTE HİZMET EDECEĞİZ

Aydın, “Ortahisar’ı halkımızla, STK’larımızla birlikte yöneteceğiz. Halkımızın projelerini önemseyeceğiz. Sadada büyük teveccüh var. Allah inşallah bizi mahcup eylemez. Ahmet Metin Genç başkanımız Ortahisar ilçemizin kurucu başkanıdır. Ahmet başkanımızın yapmış ve yaptığı hizmetlerin takipçisi olacağız. Ortahisar’ı ön plana çıkaracak projelerin devamını sağlayacağız. Ahmet başkanımız Ortahisar’ın sorunlarını çok iyi biliyor. Onu Büyükşehire taşıyoruz. 10 yıllık belediyecilik tecrübesi olan kardeşimiz. Ortahisar’ın içinden yetişen, teknik eleman, proje yöneticisi bir isim olan Ergin Aydın’da inşallah Ortahisar’da olacak. Ahmet başkanımız il başkanı iken ben merkez ilçe başkanıydım. İnşallah el ele kol kola hizmetlerimizi sürdüreceğiz” ifadelerine yer verdi.
TAKA/AYŞEN KARABİNA

Editör: Doğukan ÖZKURT