Sürmene’de; AK Parti Sürmene Belediye Başkan Adayı Hüseyin Azizoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Basri Şahin ile MHP İlçe Başkanı Hamit Küçükali’nin eşlik ettiği Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Ahmet Metin Genç’e vatandaşlar sıcak ve samimi ilgi gösterdi.

MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar, Ankara'da Trabzon Tanıtım Günleri Etkinliklerinde MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar, Ankara'da Trabzon Tanıtım Günleri Etkinliklerinde

“GÜZEL HİZMETLER YAPILDI”

Muhtarlara ve partililere hitap eden Başkan Genç, güzel hizmetler yapanların her zaman güzel bir şekilde anıldığını, amacının bu şehirde güzel bir şekilde anılmak olduğunu dile getirerek, “Biz göreve geldiğimiz andan itibaren hep muhtarlarımızı mesai arkadaşı olarak tanımladık. Hep şunu söyledik. Hizmet etmeyi de ancak Allah nasip ederse yapabilirsiniz. Allah nasip etti, bu hizmetlerin banisi olan Cumhurbaşkanımızın partisinde kuruluşundan itibaren görev aldık. Allah güzel hizmetler yapmayı yeni dönemde de bizlere nasip eylesin inşallah.” cümlelerini kullandı.

“EN BÜYÜK PAYDAŞLARIMIZ MUHTARLARIMIZ”

Muhtarlara istişare etmenin yapılan hizmet ve projelerin kalitesini ve verimliliğini arttırdığına dikkati çeken Başkan Genç, “Yeni dönemde sizlerin destekleriyle göreve geldiğimiz zaman bütün ilçelerimizde olduğu gibi Sürmene’mizde de yeni hizmet dönemimizi başlatıyoruz. Sürmene’nin 37 köyünü il başkanlığı döneminden itibaren tanıyorum, biliyorum. Allah nasip ederse, yeni dönemde Hüseyin Azizoğlu Başkanımızla güzel bir mesai birlikteliğine çıkıyoruz.” dedi.

“PAZAR YERİ SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ”

Sürmene’ye yapılacak projelerin istişaresini yaptığını ifade eden Başkan Genç, “Biz Ortahisar’da 87 mahallemizin tamamında iş yaptık, muhtarlarımızla birlikte hizmet yaptık. Şimdi aynı anlayışı Büyükşehirde muhtarlarımızla birlikte hem Sürmene’de hem bütün şehrimizde yansıtacağız. Sürmene’yle ilgili hem büyükşehir olarak hem ilçe belediyesi olarak proje hazırlığımız var. Hüseyin Başkanımızın da Sürmene’ye sunacağı projelerin sahibi ve destekçisi olacağız. Yani Hüseyin Azizoğlu Sürmene’ye ne sözü veriyorsa, ne taahhüt ediyorsa onun en büyük destekçisi ve sahibi de büyükşehir olarak biz olacağız. Yani Sürmene’de bir pazar yeri sorunu varsa onu başkanımızla beraber kapalı pazar yeri sorununu çözeceğiz. Bunları bir taraftan da çalışıyoruz. Hangi ilçemizde ne sözü veriyorsak bunları planlayıp, programlayıp gayretle beraber başlatacağız. Bunun için de gecelere kadar çalışıyoruz. Çünkü AK Parti belediyecilik anlayışı söz verip, sahada onu icraata dönüştüren bir anlayıştır. Biz bunu belediyeciliğin en güzel örneğini İstanbul’da ortaya Recep Tayyip Erdoğan’ın teşkilatçılık anlayışıyla beraber hayata geçireceğiz.” cümlelerini kullandı.

“ARKAMIZDA BU HİZMETLERİN BANİSİ RECEP TAYYİP ERDOAN VAR”

Sürmene’nin yol sorunlarını ve kırsal mahallelerdeki su sorunlarını çözeceğini kaydeden Başkan Genç, “Sürmene’miz güzel bir ilçemiz, renkli bir ilçemiz… Güzel isimler yetiştiren bir ilçemiz. Bir Sürmene’de daha dışarıda var. Geçen hafta İstanbul’daydık. Güçlü iş insanlarımız var. Onlarla da işbirlikleri yaparak güzel işler, sosyal işler üreteceğiz. Ben Sürmene’nin köylerinin su sıkıntılarını, yol sorunlarını biliyorum. Onları da sizlerden alacağımız bilgilerle göreve gelir gelmez bismillah deyip çözeceğiz. Biz istiyoruz ki, Trabzon olarak güçlü bir şekilde işbaşına gelelim. Yani Trabzon Büyükşehir Belediyesi olarak da Sürmene olarak da seçimleri iyi bir oranla kazanacağız ama Trabzon olarak büyükşehirlerde birinci çıkalım. Elin güçlü olunca Ankara’da daha güçlü oluyorsun. Bunu test ettim. Eğer birinci çıkarsak Ankara’da bir istediğimiz zaman iki kopartıp getiririz. Bunu yapabiliriz. Bunu yapabilecek birikimimiz oluştu, hem özgüvenimiz var, hem de siyasi gücümüzü var. Arkamızda bütün hizmetlerin banisi olan Recep Tayyip Erdoğan var.” diye konuştu. 

Editör: Birol Sancak