Milletvekili Vehbi Koç, TBMM Genel Kurulu'nda yapılan oturumda Milli Savunma Bakanı Sayın Yaşar Güler ve Dışişleri Bakanı Sayın Hakan Fidan'ın yaptığı bilgilendirmenin ardından terörle mücadele konusunda Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kararlı desteğini göstermek amacıyla kabul edilen tezkere hakkında konuştu.

Koç, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "TBMM Genel Kurulunda bugün; Milli Savunma Bakanımız Sn. Yaşar Güler ve Dışişleri Bakanımız Sn. Hakan Fidan’ın yaptığı bilgilendirme sonrasında Terörle Mücadelede Türkiye Büyük Millet Meclisinin Tavizsiz Desteğine Dair Tezkeremizi Genel Kurulda kabul ettik. Terör örgütlerine karşı kararlı mücadelemiz, son terörist yok olana dek devam edecek!"

CHP Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz, Halkın Verdiği Sorumluluğun Bilincinde CHP Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz, Halkın Verdiği Sorumluluğun Bilincinde

Milletvekili Vehbi Koç'un bu açıklaması, Türkiye'nin terörle mücadelesine olan kararlılığını bir kez daha vurguluyor. Terörle mücadelede TBMM'nin aldığı kararın ülkenin birlik ve beraberliği için önemli bir adım olduğu belirtiliyor.
TAKA/AYŞE SANCAK

Editör: Doğukan ÖZKURT