2019 yerel seçimlerinde belediye başkanlığını CHP'ye kaptıran Kocatepe, hem geçmiş dönemin hatalarını ve eksiklerini sorguluyor hem de gelecek döneme dair sağlıklı planlamalar yapmaya başlamış durumda. Kocatepe'nin, görevine olan ciddiyetini ve kararlılığını ortaya koyduğu görülüyor.

AK Parti Artvin Milletvekili Faruk Çelik başta olmak üzere eski vekiller, il teşkilatları, kadın ve gençlik kolları, ve MHP Artvin İl Başkanlığı, Kocatepe'ye destek vermek için tam saha çalışmalarına devam ediyorlar. Birlikte hareket eden bu ekip, seçim kampanyasını başarıyla yürütmek için koordinasyon içinde çalışıyor.

Mehmet Kocatepe, TAKA Gazetesi'ne yaptığı açıklamada, Artvin'de yerel hizmetlerin büyük bir tahribata uğradığını belirterek, "Hükümetimizin Artvin'e sağladığı yatırımlar ve desteklere rağmen, Artvin Belediyemiz son 5 yılda gereken ilgiyi ve çabayı göstermedi. Artvin halkı bu durumu hak etmiyor. Artvin'in geleceği için 1 Nisan'da yeniden iş başına dönmeye hazırız. Seçimleri kazanacak güce ve motivasyona sahibiz. Vatandaşlarımıza güvenimiz tamdır" şeklinde konuştu.

Mehmet Kocatepe'nin Artvin'deki seçim çalışmaları ve projeleriyle ilgili önümüzdeki dönemde daha fazla bilgi bekleniyor. Artvin'deki yerel seçimlerin sonuçları merakla beklenirken, AK Parti'nin Artvin Belediye Başkan Adayı olarak Kocatepe'nin büyük bir halk desteğiyle kampanyasını sürdürdüğü gözlemleniyor.
TAKA/NEZİHA ÇAKIROĞLU

Editör: Ayşe Sancak