Önceki gece saatlerinde başlayan kar yağışını fırsat bilen Altıntepe, stres atmak ve ilçedeki çocukları mutlu etmek için onların yanına gitti ve kardan adam yaparak oyunlarına ortak oldu. Bu spontane eylemiyle ilgili olarak Altıntepe, "Stres ve sıkıntıdan uzak mutlu ve neşeli bir Pazar geçirmek ve çocukları mutlu etmek için bir mücadele verdik" dedi.

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya'dan Kazada Hayatını Kaybeden Özer Korkmaz ailesinin acına ortak oldu Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya'dan Kazada Hayatını Kaybeden Özer Korkmaz ailesinin acına ortak oldu

Altıntepe ayrıca, çocukların toplumun geleceği olduğunu vurgulayarak, büyükler olarak onlara zaman ayırmaya ve onların oyunlarına katılarak gülüşlerini görmeye ihtiyaçları olduğunu belirtti. "Bir günü de çocuklara ayırdım. İlçemizdeki çocukları mutlu etmenin tadına da doyum olmadı" şeklinde konuştu.

Ahmet Hüseyin Altıntepe'nin çocukların mutluluğuna verdiği öncelik, ilçedeki insanlar arasında takdir topluyor ve adayın halkın beklentilerini ön planda tuttuğunu gösteriyor.
TAKA/BİROL SANCAK

Editör: Doğukan ÖZKURT