Kadınların istihdamının ve üretiminin artması için büyük önem verdiklerini vurgulayan Başkan Ekim, şu ifadeleri kullandı:

"Kadınların Maharetlerinden Ekonomik Güç Kazanmaları Önemli"

Akçaabatlı hanımların maharetlerinden ekonomik güç kazanmalarını çok önemsediklerini ifade eden Başkan Ekim, bugüne kadar açtıkları el sanatları kurslarının kadınlar için ekonomik gelir kapısı olabilecek nitelikte olduğunu belirtti. Yörelerinin kadınlarının çalışmayı ve üretmeyi seven insanlar olduğunu vurgulayan Başkan Ekim, tarımdan sanata her alanda çalışan, üreten ve emek harcayan kadınlarının olduğunu söyledi.

"Herkesin Üretme Arzusunu Destekliyoruz"

Kutlamalar Coşkuyla Devam Ediyor: Trabzon Üniversitesi'nde 23 Nisan Şenliği Kutlamalar Coşkuyla Devam Ediyor: Trabzon Üniversitesi'nde 23 Nisan Şenliği

Başkan Ekim, herkesin üretme arzusunu desteklediklerini ve Akçaabatlı kadınların üretmek için geç kalmamalarını istediklerini dile getirdi. Kadınların emek ve sabırla işledikleri zanaat ürünlerinin tüm ülke ve tüm dünya tarafından tanınmasını arzuladıklarını belirten Başkan Ekim, şehirlerinin kadınların yeteneklerini ortaya çıkararak onlara destek olmayı amaçladıklarını ifade etti.

Başkan Osman Nuri Ekim'in bu açıklamaları, Akçaabat Belediyesi'nin kadınların istihdamını ve üretimini desteklemeye yönelik kararlılığını ve vizyonunu ortaya koymaktadır.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU