Çocukların Mutluluğu ve Gelişimi İçin:

Akçaabat Belediyesi, tüm çocukların mutlu ve verimli zaman geçirebilecekleri bir ortam oluşturmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Sanat Akademisi'nde uzman eğitmenler tarafından verilen 13 farklı sanat kursu, çocukların ve gençlerin sanatla erken yaşta tanışmasını sağlıyor.

72Be6D2E 54Fe 4C39 B918 E4Bdba7Ed676

Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, her çocuğun en az bir spor branşı ve bir sanat dalıyla ilgilenmesini arzuladıklarını belirterek, çocukların ve gençlerin sporla ve sanatla iç içe bir yaşam sürmelerini desteklediklerini vurguladı.

Sanat Akademisi, sadece çocuklar ve gençler için değil, yetişkinlere de sanatsal eğitim ve destek sağlıyor. Ayrıca, sanat ve yetenek okullarına hazırlananlara da destek olunuyor.

Yaşam Boyu Spor ve Aktivite Felsefesi:

Dd6Ee996 277F 4B5E 83E8 37388F42Be53

Akçaabat Belediyesi, yaşam boyu spor felsefesi doğrultusunda birçok spor kursu açıyor ve sportif etkinlikler düzenliyor.

Trabzon Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğrencilerine Yönelik Teknik Gezi: Kariyer Yolculuklarında Önemli Bir Adım Trabzon Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğrencilerine Yönelik Teknik Gezi: Kariyer Yolculuklarında Önemli Bir Adım

Gençlerin spor kurslarına olan yoğun talebi göz önünde bulundurarak, ikinci bir spor merkezi açan belediye, gençlerin ve ailelerin spor yapabileceği donanımlı merkezler oluşturuyor.

Ayrıca, mahallelerde uygun alanlara yaşam alanları ve butik spor sahaları kurarak, gençlerin spor yapabileceği ve sosyalleşebileceği ortamlar oluşturuluyor.
Akçaabat Belediyesi'nin sanat ve spor alanındaki bu önemli çalışmaları, şehirde yaşayan herkesin sağlıklı bir yaşam sürmesine ve sanatla iç içe olmasına katkı sağlıyor.

Muhabir: AYŞE SANCAK