Minik Tiyatro Severler, Hayatı Anlamlı Masallarla Keşfetti

Günaydın Sanat Merkezi'nde sahnelenen "Bana Bir Masal Anlat" adlı çocuk tiyatrosu, çocuklara hayata dair önemli öğütlerin verildiği masalları sahneledi.

Tiyatro oyununda, hayatta tedbiri elden bırakmamanın, inat ederek hiçbir şeyin elde edilemeyeceğinin ve çocukların cesur ve atılgan olmalarının önemi vurgulandı. Masallar aracılığıyla çocukların yeteneklerini fark etmeleri teşvik edildi.

Trabzon Tanıtım Günleri Başladı: Ankara'da Büyük Coşku; Ünlü İsimlerin Katılımıyla Açılış Töreni Gerçekleşti Trabzon Tanıtım Günleri Başladı: Ankara'da Büyük Coşku; Ünlü İsimlerin Katılımıyla Açılış Töreni Gerçekleşti

Fcc16A6F C960 47C1 B256 96F10Cf0C2F3

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, "Kültür ve Sanat Merkezi Akçaabat'ta yılın her döneminde tüm hemşehrilerimiz için çeşitli kültürel ve sanatsal organizasyonlar düzenliyoruz. Çocuk tiyatroları da bu organizasyonlarımızın önemli bir parçasını oluşturuyor. Tiyatro oyunları, çocukların fiziksel ve duygusal gelişimine katkı sağlayan önemli bir araçtır. 'Bana Bir Masal Anlat' adlı çocuk tiyatrosu, minik seyircilerimiz tarafından büyük beğeni topladı. Minik tiyatro severler, eğlendikleri gibi öğrendiler de. Onların yüzlerindeki mutluluk ifadeleri bizler için çok değerlidir. Bu güzel tiyatro oyununun hazırlanmasında emeği geçenlere ve etkinliğimize katılan tüm minik tiyatro severlere teşekkür ediyorum" dedi.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN