Olay, kış aylarının gelmesiyle birlikte ülke genelinde artan otobüs kazalarının bir yenisi olarak kayıtlara geçti. Malatya'nın Akçadağ ilçesine bağlı Develi Mahallesi'nde, İstanbul'dan Malatya'ya gitmekte olan bir yolcu otobüsü, sürücüsünün ismi henüz öğrenilemeyen bir nedenle devrildi. Aynı yönde seyreden ve plakası öğrenilemeyen bir tır da devrilen otobüse çarptı.

Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık, polis, jandarma ve itfaiye ekipleri, yaralılara yardım etmek ve kaza ile ilgili müdahalede bulunmak için sevk edildi. Ancak kazada ilk belirlemelere göre 4 kişi hayatını kaybetti, 36 kişi ise yaralandı. Yaralılar ambulanslarla çeşitli hastanelere nakledildi.

Ankara'da Gerçekleştirilen Büyük Savunma Mitingi'nde Avukatlar Bir Araya Geldi Ankara'da Gerçekleştirilen Büyük Savunma Mitingi'nde Avukatlar Bir Araya Geldi

Polis ekipleri tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. Kazanın kesin nedeni ve detayları henüz açıklığa kavuşmamış durumda. Kamuoyu, kaza hakkında daha fazla bilgi beklerken, kazada hayatını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı, yaralılara ise acil şifalar diliyoruz.

Editör: Birol Sancak