İşte detaylar:

Otobüse binen genç kadın, cam kenarında oturduğunu ve sonradan gelen bir adamın yanına yerleştiğini belirtti. Yolculuk esnasında, adamın sol elini kendi sol bacağına koyduğunu ve zamanla bu elin genç kadının bacağına da değmeye başladığını ifade etti.

Kadın, bu durum karşısında önceleri bacaklarını hareket ettirerek rahatsızlığını ifade etmeye çalıştığını ancak tacizin devam ettiğini ve sonunda adamın elini doğrudan bacağında hissettiğini dile getirdi. Tacizci adamın kadının bacağını okşaması üzerine, genç kadın sesini yükselterek adamdan elini çekmesini istediğini söyledi.

Adamın hafif bir özür dilemesinin ardından bir sonraki durakta otobüsten indiği belirtilirken, genç kadın diğer yolcuların sessiz kaldığını ve kendisine ne olduğunu sormadığını ifade etti.

Başakşehir'de Çocukların Tehlikeli Oyunu: Silahla Arkadaşını Kovaladılar Başakşehir'de Çocukların Tehlikeli Oyunu: Silahla Arkadaşını Kovaladılar

Yaşadığı korku ve endişeyi başkalarının da yaşamaması için sesini duyurmak isteyen genç kadın, böyle durumlarda dayanışmanın önemine dikkat çekti.

Kaynak: ONEDİO