Arsin İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri ve velileri, Gazze'deki insanlık dramına dikkat çekmek amacıyla sanatsal atölye faaliyeti gerçekleştirdiler. Etkinlik kapsamında, bez çantalara Gazze'ye ait çeşitli motiflerin işlendiği çalışmalar yapıldı. Bu çalışmalarla, insanlığın gözleri önünde gerçekleştirilen zulmü zihinlerde canlı tutmak ve bu kanayan yaraya dikkat çekmek hedeflendi.

Görsel Sanatlar Öğretmeni Mustafa Öztürk rehberliğinde gerçekleştirilen atölye çalışmasına, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yavuz Üstündağ, İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Yunus Karaman ve İlçe Nüfus Müdürü Hayrettin Mutlu da eşlik etti. Okul idarecileri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler, bu anlamlı etkinlikleriyle Gazze'deki insanlık dramına dikkat çekmeyi amaçladılar.

Trabzon'da Fındık Verim ve Kalitesini Artırmaya Yönelik Toplantılar Başladı Trabzon'da Fındık Verim ve Kalitesini Artırmaya Yönelik Toplantılar Başladı

Yapılan etkinlik dolayısıyla okul idarecilerine, öğretmenlere, velilere ve öğrencilere teşekkür edilirken, öğrenci ve velilerin hazırladığı eserler Arsin Hükümet Konağı'nda bulunan kurum amirlerine ziyarette bulunarak hediye edildi. Bu ziyarette, farkındalık oluşturmak amacıyla yapılan eserler ve çalışmalar hakkında kurum müdürleriyle sohbet edildi ve hazırlanan çantalar hediye edildi.
TAKA/AYTEKİN AKAY

Editör: Doğukan ÖZKURT