Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya'dan Kazada Hayatını Kaybeden Özer Korkmaz ailesinin acına ortak oldu Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya'dan Kazada Hayatını Kaybeden Özer Korkmaz ailesinin acına ortak oldu

Başkan Elçin, her mevsimde şehrin her noktasına hizmet götürme gayreti içerisinde olduklarını vurgulayarak, verilen sözlerin yerine getirildiğini ve yapılan hizmetlerin eksiksiz tamamlandığını ifade etti.

Başkan Elçin, şu açıklamalarda bulundu: "Söz verdiğimiz hizmetlerimizi tamamladık ve söz vermediğimiz ancak vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu hizmetleri de yerine getiriyoruz. Artvin'i daha güzel bir şehir haline getirmek için ekiplerimiz aralıksız çalışmaktadır. Belediyemizin imkanları doğrultusunda, vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmaya devam ediyoruz."

Başkan Elçin'in sahada yaptığı bu denetim ve inceleme çalışmaları, vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı. Artvin şehrinin her kesimine yönelik yapılan hizmetlerin sürdürüldüğü ve geliştirildiği bu çabalar, şehirde yaşayanların yaşam kalitesini artırmaya yönelik önemli adımların atıldığını gösteriyor.
TAKA/NEZİHA ÇAKIROĞLU 

Editör: Ayşe Sancak