İl Özel İdaresinde görev yapan memurların ekonomik durumunun iyileştirilmesine yönelik hazırlanan "Sosyal Denge Sözleşmesi," bir imza töreniyle resmiyet kazandı.

İmza töreninin ardından Vali Ünsal, yaptığı açıklamada, Özel İdare bünyesinde birlikte hizmet verdikleri mesai arkadaşları için atılan bu imzaların hayırlı olmasını diledi. Şehirlerine birlikte büyük bir özveriyle hizmet etmenin önemine vurgu yaptı.

Abaabe40 84C2 45Af 9534 86Aabc964D69

Trabzon Tanıtım Günleri Ankara'da Büyük İlgi Gördü. Ahmet Metin Genç, Hemşehrilerine Teşekkür Etti Trabzon Tanıtım Günleri Ankara'da Büyük İlgi Gördü. Ahmet Metin Genç, Hemşehrilerine Teşekkür Etti

İmza törenine, Memur Sen Genel Başkan Yardımcısı ve BEM-BİR-SEN Genel Başkanı Levent Uslu, Genel Başkan Yardımcısı Faruk Zihni, Artvin İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kemal Demirel, BEM-BİR SEN Artvin İl Başkanı Erdal Genç, Ordu İl Başkanı Rahmi Çakar, Giresun İl Başkanı Müslihiddin Aydın, Rize İl Başkanı Zekeriya Albayrak, Trabzon İl Başkanı Muammer Şahin, Bayburt İl Başkanı Cavit Türk, Ağrı İl Başkanı Osman Karasu ve Kars İl Başkanı Mithat Beyribey gibi önemli isimler katıldı.

2Ea2Cc83 3B3B 4Be6 Adeb D85709Dd217F

Sosyal Denge Sözleşmesi ile Artvin İl Özel İdaresi'nde çalışan memurların maddi ve sosyal haklarının güçlendirilmesi ve iyileştirilmesi hedefleniyor. Bu adım, kamu çalışanlarının yaşam standartlarını yükseltmeye yönelik önemli bir gelişme olarak kabul ediliyor.
TAKA/NEZİHA ÇAKIROĞLU 

Editör: Ayşe Sancak